Aparatura Fiscala & Non-Fiscala

 

Cu o noua abordare in domeniu, dovedim zilnic ca dorim sa fim un furnizor complet de aparatura fiscala si non-fiscala


APARATURA FISCALA | FISCAL ONLINE

 

Punem la dispozitie o gama diversificata de echipamente fiscale (Case Marcat si Imprimante Fiscale cu jurnal electronic) aprobate de Ministerul Finantelor pentru activitatile economice desfasurate in Romania. Totodata, la FISCAL ONLINE echipamentele aditionale sau non-fiscale au un rol important. De la Cantare Electronice pana la POS-uri All-in-One sau scanere coduri de bare si masini de numarat bani, toate le gasiti la noi.

Ne-am aplecat atentia spre oferirea de echipamente non-fiscale de la peste 30 de producatori de renume international: Zebra, Honeywell, Datalogic, Dibal, Elo, Datavan, Tysso, AcuBankker, etc.

 

FISCAL ONLINE

Impreuna cu partenerii si furnizorii nostri ne creionam un cadru clar de oferire a unor servicii de inalta calitate. Personalul FISCAL ONLINE a fost instruit la traininguri oferite de furnizorii nostrii din tara sau strainatate (Germania, Austria, Polonia, Taiwan). Lucram intr-un mediu placut si sigur. Sustinem dedicarea pentru munca bine facuta.

Cunoastem indeaproape necesitatile de pe piata si incercam mereu sa fim cu un pas inainte. Zilnic suntem ghidati dupa cateva valori clare: Daruire, Atasament, Dreptate.

“Sunt convins ca societatea noastra a ajuns intr-un punct in care o noua abordare in domeniul caselor de marcat este esentiala. Prioritatea numarul unu este asigurarea unui nivel calitativ superior clientilor nostri, iar provocarile legislative si functionarea unui sistem fiscal, sa le lase in seama unor specialisti. Aceasta este menirea FISCAL ONLINE” - Mihai Oae, CEO Fiscal Online

 

Ai nevoie de mai multe informatii?