APARATURA FISCALA | FISCAL ONLINE


Casa de marcat cu jurnal electronic sau Imprimanta Fiscala se alege in functie de specificul afacerii. Aparatele de marcat electronice fiscal, denumite Case Marcat cu jurnal electronic sau Imprimante Fiscale, fac obiectul unor teste si analize extinse inainte ca guvernul sa certifice ca respecta specificatiile privind legislatia.

Conform noii legi fiscale, acestea sunt echipate special cu memorie fiscală, crypto modul, pentru stocarea certificatului digital al aparatului si dispozitiv de salvare externa a datelor. În plus, acestea trebuie să aibă două afișaje - una pentru operator și una pentru client

Case de Marcat si Imprimante Fiscale disponibile »

 
Guvernele aplica legi fiscale care impun tuturor contribuabililor care generează vanzari de bunuri si servicii sa inregistreze si sa utilizeze un aparat de marcat electronic fiscal. Aceste legi sunt implementate pentru a face colectarea impozitelor mai eficienta si mai usor de gestionat.
 

FISCAL ONLINE

Casele de marcat pot functiona independent sau integrate intr-un sistem POS de vanzare si gestiune.

In colaborare cu distribuitorii nostri, FISCAL ONLINE a stabilit un succes inregistrat in implementarea solutiilor fiscale, respectiv Case de marcat sau Imprimante fiscale

Inginerii nostri experimentati si dedicati au petrecut nenumarate ore in perfectionarea modificarilor fiscale atat pe partea hard, cat si pe cea software. Dispunem de peste 20 de modele de case de marcat de la cei mai importanti producatori: Datecs, Daisy, Incotex, Tremol, Custom, Sam4S, etc.

Modele disponibile »

 

Ai nevoie de mai multe informatii?