APARATURA FISCALA | FISCAL ONLINE


Sistemele POS sunt o combinatie de software și hardware care au parcurs un drum lung de la casele de marcat de bază. Cel mai valoros sistem POS este cel care va permite sa va conduceti afacerea asa cum aveti nevoie.

Sisteme POS se gasesc intr-o varietate de tipuri si capabilitati. Nevoile unui magazin de vanzare cu amanuntul vs. un restaurant sunt destul de diferite incat nu exista o singura solutie care sa se potriveasca fiecarei aplicatii.

POS-uri all in one, touch, afisaje client disponibile »

 
Fiecare afacere este unica in ceea ce priveste nevoile si procesele sale, insa un sistem POS bine conceput poate fi facut pentru a lucra pentru orice tip de afacere. Primul pas in gasirea unui sistem POS este identificarea nevoilor specifice.
 

FISCAL ONLINE

Gasirea combinatiei potrivite de componente este cheia pentru gestionarea corecta a afacerii, mentinerea satisfactiei clientilor si nu in ultimul rand succesul.

Stiind cum o veti utiliza si de ce functii aveti nevoie intr-un sistem POS, va va ajuta sa determinati cea mai buna combinatie de software si hardware pentru afacerea dvs.

Oferim POS-uri cu design compact, care asigura economie de spatiu, iar multe modele ofera versiuni fara ventilator. Avem la dispozitie terminale POS de dimensiuni diferite precum si sisteme de operare Windows si Android. Adaugati cateva periferice si software-ul dedicat pentru o solutie POS completa

Modele disponibile »

 

Ai nevoie de mai multe informatii?