EllyPOS – Terminal de plata mobil care accepta plata card, crypto & digitala

 

Un terminal de plata unic, rapid, flexibil si economic, care permite comerciantilor sa incaseze rapid orice plata (card, crypto & digitala) si implicit sa-si reduca cheltuielile aferente.Elly POS este o solutie de ultima generatie extrem de utila pentru afacerea ta, indiferent de sectorul in care activezi. Un dispozitiv usor de folosit, care va ghideaza pasii in alegerea metodei de plata. Cu numeroase functii inteligente, va pune la dispozitie un panou de comanda de unde puteti controla toate tranzactiile cu cardul, digitale sau tranzactii cu criptomonede.


Terminal de plata simplu de utilizat

Elly POS este un dispozitiv inteligent, extrem de usor de utilizat, chiar si de catre administratorii de afaceri sau angajatii fara abilitati tehnice.
Prin panoul de comanda (Merchant Dashboard) se pot vedea in timp real istoricul tranzactiilor, oferind posibilitatea de a filtra tranzactiile dupa data, metoda de plata sau locatia unitatii economice.


Plata cu criptomonede prin EllyPOS

Elly Smart POS accepta plati cripto in magazine fizice, restaurante, cafenele sau orice alta activitate economica, efectuate cu portofelul Elly sau orice alt portofel cripto care accepta scanarea codurilor BCH si QR in conformitate cu protocolul BIP21.
Codul QR va fi generat automat, ca urmare a introducerii sumei de plata. Clientul scaneaza codul QR cu portofelul sau, confirma tranzactia, iar bonul va fi tiparit automat.


POS mobil pentru afaceri dinamice

Acest terminal de plata este solutia optima inclusiv pentru afacerile mobile, oferind solutii multiple de plata pentru potentialii clienti, 100% in siguranta.
Un singur dispozitiv pentru toate metodele de plata, fara fir, dar cu o baterie care permite mobilitate intreaga zi.

EllyPOS ofera solutii multiple pentru a incasa contravaloarea produselor vandute sau a serviciilor prestate. Cardul bancar, Solutiile digitale, precum sunt Apple Pay, Google Pay etc, dar si plata cu Bitcoin sau alte criptomonede sunt metode de plata integrate in EllyPOS. Criptomonedele acceptate sunt: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoint (LTC), Tezos (XTZ), GoCrypto token (GoC), Viberate token (VIB) samd


FISCAL ONLINE este distribuitor autorizat Case de marcat cu Jurnal Electronic
0359 194 303 • 0259 415 677 • 0259 439 656 Oradea, Independentei 11