Oferta Case de marcat & Contract SERVICE Inclus

case de marcat contract service inclus fiscal online oferta case marcat oradea
 

In oferta FISCAL ONLINE din luna Septembrie 2020 regasim 2 Case de Marcat cu jurnal electronic si Contract Service inclus. Ambele case de marcat din actuala oferta sunt conforme cu noua lege fiscala, acestea putand fi legate automat la sistemul ANAF.

case de marcat contract service inclus fiscal online oferta case marcat oradea

Casa de marcat ZIT B20 cu jurnal electronic si acumulator

ZIT B20 este o casa de marcat conforma cu noua lege fiscala, oferind o durata lunga de utilizare si conectivitate de ultima generatie. Vezi aici caracteristicile principale ale acestui model

Casa de marcat ZIT B20 - caracteristicele principale:
- conexiune wi-fi incorporat care poate fi utilizat pentru imprimare sau configurare wireless, permitand pozitionarea optima a casei de marcat pentru afacerea dvs fara grija accesului la cablul de retea;
- modul bluetooth inclus in dotarea standard, utilizat pentru conectarea la periferice, cum ar fi: scaner, computer sau tableta.
- incarcare usb ce permite incarcarea de pe orice dispozitiv cu interfata USB, incarcare rapida pana la 2 ore

Casa de marcat Datecs DP-150 cu jurnal electronic

Casa de marcat Datecs DP-150 este o casa de marcat, cu interfata serial si LAN, cu un design compact ce poate fi folosita in magazinele cu un numar mai redus de vanzari.. Vezi aici caracteristicile principale ale acestui model

Aceasta casa de marcat ofera mai multe modalitati de plata, precum numerar, credit, card, voucher sau numerar cu valuta alternativa.

Contract de SERVICE Casa de marcat inclus

Ambele oferte FISCAL ONLINE beneficiaza de Contract de Service Inclus, astfel pentru o activitate fara intreruperi produse de utilizarea unei casa de marcat, va oferim un contract de service ce cuprinde un pachet complet de beneficii:
- Deplasari promte la sediul clientului
- Prioritate in solutionarea solicitarilor
- Reparatiile se fac la sediul clientului atunci cand este posibil
- Manopera gratuita pentru programarea aparatelor si reparatii
- Preturi reduse la piesele de schimb; + multe alte facilitati (detalii)

In functie de activitatea economica care urmeaza sa o desfasurati, FISCAL ONLINE va poate pune la dispozitie intreaga aparatura fiscala & non-fiscala.
Consultanta specializata pentru afacerea ta
0359 194 303 • 0259 415 677 • 0259 439 656
FISCAL ONLINE - Oradea, Independentei 11