Oferte pentru furnizorii de servicii RIDE-SHARING

Oferte pentru furnizorii de servicii RIDE-SHARING aparatura fiscala fiscal online
 

Odata cu adoptarea Ordonantei de Urgenta 49/2019, Furnizorii de servicii RIDE-SHARING sunt obligati sa utilizeze case de marcat cu jurnal electronic pentru a incasa de la pasageri contravaloarea serviciilor in numerar sau prin plata cu cardul.

Conducatorii auto vor inmana clientilor bon fiscal sau factura la cerere.

FISCAL ONLINE da drumul ofertelor pentru furnizorii de servicii RIDE-SHARING:


CASE DE MARCAT PORTABILE CU DISCOUNT 7%!


cod voucher: 9689806899


 
 

Pentru soferii care furnizeaza servicii de tip ride-sharing sau transport alternativ, devine obligatoriu dotarea cu noile Case de Marcat cu Jurnal Electronic, potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 49/2019. Astfel, clientii au dreptul sa primeasca bon fiscal sau factura fiscala.

In Articolul 21 din OUG privind activitatea serviciilor de ridesharing sunt prevazute urmatoarele:
„(1) Toate veniturile obtinute in urma efectuarii de transport alternativ sunt impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare in Romania.

(2) In cazul in care se incaseaza direct de la pasager, integral sau partial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar, contravaloarea serviciului prestat, operatorul de transport alternativ are obligatia de a utiliza aparat de marcat electronic fiscal, In conformitate cu dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, de a emite si inmana bon fiscal pasagerului, precum si de a emite factura la solicitarea acestuia.

(3) In cazul serviciilor de transport alternativ pentru care plata se realizeaza exclusiv online prin intermediul platformei digitale prin debitarea contului pasagerului cu suma reprezentand contravaloarea cursei respective, este obligatorie emiterea unei facturi electronice catre pasager, conform art. 319 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, prin intermediul platformei digitale.”

Comanda din magazinul online www.fiscalonline.ro sau suna la 0359 194 303 / 0259 415 677 / 0259 439 657 pentru mai multe detalii