plata card plata criptomonede plata bitcoin ellypos fiscal online
 

EllyPOS este solutia inteligenta de a procesa platile pentru mai multe fluxuri de venituri prin diverse metode de plata, precum plata cu cardul (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, International UnionPay și JCB), plata digitala (Apple Pay, Google Pay, mBills, VALÚ) si plata cu criptomonede (Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Tezos (XTZ), GoCrypto token (GoC) and Viberate token (VIB))


plata card plata criptomonede plata bitcoin ellypos fiscal online

Elly Smart POS este un dispozitiv care permite sa acceptati atat plata in numerar, cat si carduri, criptomonede si alte solutii care reflecta cele mai noi tendințe comerciale. Totodata, aveti posibilitatea sa oferiti clientilor metode de plata in rate pentru produsele achizitionate. Practic, va puteti creste vanzarile oferind beneficii garantate clientilor prin aceasta metoda.
Incasarea contravalorii produselor se face instant prin intermediul procesatorului si a bancii partenere, urmand ca respectivul client sa isi plateasca produsul mult dorit in rate.

Elly Smart POS este un terminal POS inteligent bazat pe Android, care permite procesarea platilor digitale, a platilor cu cardul si a platilor cu criptomonede. Dispozitivul este compatibil cu NFC, prin urmare permite platile cu telefonul mobil si carduri contactless. Sistemul integrat de casa de marcat va permite sa acceptati inclusiv plata in numerar.

Sistemul POS este infrastructura care permite efectuarea platii, acesta consta într-un hardware POS si software POS. Hardware-ul POS este dispozitivul fizic prin care se pot efectua plati, iar software-ul POS consta in programele care ruleaza pe aceste dispozitive.
Comerciantul poate accepta plati si sa monitorizeze vanzarile in timp real. Tabloul de bord pentru comercianti ofera o prezentare generala a tuturor platilor prin card bancar, numerar, mobil si digital sau plata prin criptomonede, intr-un singur loc, rapid si eficient.

Plata cu criptomonede prin EllyPOS

Elly Smart POS accepta plati cripto in magazine fizice, restaurante, cafenele sau orice alta activitate economica, efectuate cu portofelul Elly sau orice alt portofel cripto care accepta scanarea codurilor BCH si QR in conformitate cu protocolul BIP21.
Codul QR va fi generat automat, ca urmare a introducerii sumei de plata. Clientul scaneaza codul QR cu portofelul sau, confirma tranzactia, iar bonul va fi tiparit automat.

Decontare tranzactii comerciale prin EllyPOS

Toate tranzactiile efectuate prin intermediul Elly Smart POS, cum ar fi numerar, plata card, plata digitala sau plata cripto pot fi vizualizate in timp real din Panoul Comerciantului.

In cazul in care un client opteaza pentru plata card prin EllyPOS, decontarea se va face in urmatoarea zi lucratoare, direct in contul bancar al firmei dvs. Orice decontare este notificata prin e-mail.

Pentru orice plata cu criptomonede prin Elly POS, comerciantul are posibilitatea sa retraga automat din portofelul cripto din Panoul Comerciantului EllyPOS intr-un portofel extern sau sa opteze pentru a primi plata in Lei (schimbul in Lei si decontarea realizandu-se saptamanal)


plata criptomoneda plata bitcoin ellypos fiscalonline romania

Pentru a facilita toate metodele de plata in Romania, FISCAL ONLINE a incheiat un parteneriat cu EllyPOS - GoCrypto, oferind astfel servicii de plata cu criptomonede, digitale si cu cardul, in siguranta pentru toti clientii din portofoliu.

Control rapid a incasarilor zilnice

Exportul fisierelor pentru contabilitate, de la sfarsitul fiecarei zile este extrem de simplu si rapid cu Elly Smart POS.
Monitorizati platile efectuate in orice punct de vanzare. Realizati prezentarea generala si defalcati toate platle cu instrumentul gratuit Panoul Comerciantului. Filtrati tranzactiile, verificati detaliile acestora si urmariti statisticile lor generale. Aveti posibilitatea sa verificati starea acestora pe telefon, tableta sau computer.


FISCAL ONLINE - Aparatura Fiscala & Non-Fiscala
0359 194 303 • 0259 415 677 • 0259 439 656 Oradea, Independentei 11