Servicii & Software

 

Fiecare sistem POS este format din software si un set de componente hardware de baza. Inainte de a intra in specificul tipului de afacere, pe langa cele doua componente importante sunt necesare si servicii de cea mai inalta calitate.


APARATURA FISCALA | FISCAL ONLINE

 
 
Alegerea software-ului potrivit va depinde de tipurile de caracteristici de care aveti nevoie pentru activitatea afacerii pe care o desfasurati. Multe aplicatii POS sunt foarte flexibile pentru a gazdui o gama larga de activitati, dar pot fi si specifice domeniului, cum ar fi software de restaurant sau de dedicate pentru hotel. In plus, multe aplicatii ofera versiuni de baza, pro si enterprise, fiecare cu caracteristici diferite.
 

FISCAL ONLINE

Toate programele POS vor gestiona tranzactiile de baza, dar exista o lunga lista de caracteristici suplimentare dincolo de acestea, care pot sau nu sa va fie de folos.

La FISCAL ONLINE serviciile oferite clientilor nostri au un rol esential in desfasurarea activitatii de zi cu zi. Prioritatea numarul unu in business-ul nostru este de a avea clienti multumiti. Din acest fapt, la FISCAL ONLINE veti gasi cele mai indicate programe pentru activitatea dvs. De la software-uri dedicate pentru magazine alimentare sau nealimentare pana la software-uri pentru restaurante sau hoteluri.

Sunati unul din consultatii nostri si va vor oferi toate informatiile necesare.

 

Ai nevoie de mai multe informatii?